Mijn Diensten

De plaatsing van uw keuken, eventuele loodgieterswerkzaamheden of de uitbreiding/vervanging van een groepenkast. Allemaal diensten die ik in eigen beheer voor u uitvoer. In Haarlem en omstreken heeft DNNK Keukenmontage zijn sporen ruimschoots verdiend door de jaren heen, waardoor u verzekerd bent van het feit dat u zaken doet met een betrouwbare partij. Ik kom graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden en eventuele valkuilen van uw project te bespreken, om zodoende een offerte op maat te kunnen maken. Een ding is zeker, de offerte zal altijd duidelijk en helder zijn.

Keukenplaatsing

Met 5 jaar ervaring in het plaatsen van keukens kan ik u helpen met het installeren van uw nieuwe keuken. Of het nou een Ikea-keuken is waar de keuken geleverd wordt in onderdelen verpakt in platte dozen (flatpacks) of een voorgemonteerde keuken van welk merk dan ook. Bent u van plan om een nieuwe keuken aan te schaffen? Informeer naar de mogelijkheden, ik kom graag langs om een vrijblijvende offerte op te maken.

 

Apparaten plaatsen of vervangen

Is uw huidige apparaat aan vervanging toe? Ik kan het uitbouwen, inbouwen en afvoeren van uw oude apparaten verzorgen. Denk hierbij aan eigenlijk alle mogelijke inbouw apparatuur. Dus koelkasten, vriezers, ovens, vaatwassers bedenk het maar. Soms is het ook mogelijk on een kast te verwijderen of aan te passen zodat er een ander of nieuw apparaat in geplaatst kan worden.

Van het gas en koken op inductie

Wit u van het gas af en daarmee beginnen in de keuken? Ik kan u helpen door de gaskookplaat te demonteren, de gasleiding af te doppen en de inductiekookplaat aan te sluiten op de perilexcontactdoos. Informeer naar de mogelijkheden in uw woning.

Het plaatsen van een boiler of kokend waterkraan

Het aansluiten en installeren van uw boiler of kokendwaterkraan kan ik ook voor u verzorgen. Het is fijn als u in uw keuken direct warm water heeft als u de kraan opendraait, dit kan ik voor u regelen middels de montage van een boiler in het gootsteenkastje. Hiermee bespaart u liters water en gas , het verdient zichzelf dus snel terug met de huidige prijzen van de energieleverancier. Het enig wat er nodig is is ruimte in het gootsteenkastje en een vrije wandcontactdoos die op een aparte groep in de groepenkast is aangesloten. Drinkt u vaak thee of wilt u snel een pan even vullen met kokend water dan is een kokendwaterkraan wellicht een betere keus. Deze kokendwaterketel kan zorgen voor kokend water maar kan ook gemengd met koud water zorgen voor warm water. Voor deze combinatie heeft u wel een grotere ketel nodig. Informeer naar de mogelijkheden betreffende de aanschaf en kosten.

Het aanpassen van water, gas en afvoer.

Bij de plaatsing van een nieuwe keuken is het soms nodig om de waterleidingen, afvoer en of gasleidingen te verplaatsen of af te sluiten. Ik kan dit voor u verzorgen. Snel en vakkundig verleg ik de leidingen met kwalitatief goed materiaal zodat de keuken zonder problemen geïnstalleerd kan worden. Informeer naar de mogelijkheden, ik kom graag langs om een vrijblijvende offerte op te maken.

Het aanpassen van de elektrische installatie

Een nieuwe keuken en de stopcontacten zitten niet op de juiste plaats of ontbreken in het geheel. In dat geval kan ik U helpen, met kennis van zaken kan ik uw installatie aanpassen naar de nieuwe situatie. Vaak is uw nieuwe keuken toch anders ingericht en kan het zijn dat er apparaten komen die in de vorige keuken nog niet aanwezig waren. In dat geval zal er ook een nieuwe groep getrokken moeten worden met een aanpassing in de groepenkast, door bestaande buis of onder de vloer door, het is vaak goed mogelijk om dit te doen zonder al te veel schade en breekwerk  aan te richten al ontkom je er ook niet altijd aan. Moet er in de nieuwe keuken nog gestuct worden? Als dit het geval is kan ik de nieuwe leidingen of verplaatsen van wandcontactdozen netjes infrezen in zowel beton, baksteen als gipsbeton (GIBO).

Het vervangen van een groepenkast

Bij de aanschaf van een nieuwe keuken is het vaak een mooi moment om te kijken of de groepenkast wel toereikend is en het mogelijk is om alle apparatuur aan te sluiten. In de hedendaagse keuken komt het al snel voor dat er gekookt gaat worden op inductie en er meerdere ovens, een boiler en zelfs een vaatwasser geplaatst moet worden. Apparaten die niet in de oude keuken zaten. De genoemde apparaten hebben ieder een eigen groep nodig. Bij de voorbereiding voor het plaatsen van de keuken is het het juiste moment om de installatie uit te breiden. Informeer naar de mogelijkheden in uw woning. Mocht u een mooie groepenkast hebben met losse zekeringen is het nodig om een compleet nieuwe groepenkast te plaatsen voorzien van een hoofdschakelaar en op iedere 4 groepen een aardlekschakelaar. Voor het koken met inductie moet er een zogenaamde kookgroep gemonteerd worden met in de keuken een perilex contactdoos. Zitten al uw wandcontactdozen op de juiste plek of moeten deze op een andere plaats komen? Ik kan relatief stofvrij nieuwe wandkontactdozen plaatsen en leidingen infrezen als dat nodig blijkt te zijn. alle installatiewerkzaamheden volgens NEN4010 en NEN1010