Controle van de groepenkast niet is overbodig

Voor het plaatsen van een keuken is controle van de groepenkast niet overbodig, ook al is deze groepenkast al eerder geplaatst in het traject naar de nieuwe keuken. Deze groepenkast was geplaatst door een elektricien die waarschijnlijk niet op de hoogte was van de regels waar aan je je moet houden bij het plaatsen van een groepenkast. Groepen gecombineerd, zelfs een kookgroep op een enkele automaat…
alle groepen opnieuw gemonteerd na de groepenkast beter te hebben ingedeeld. Er bleek een groep te zijn die nergens toe leidde, dus die kon er uit. Een groep middels een wcd gekoppeld en een kookgroep geïnstalleerd. Verdeelblokjes geplaatst zodat de aardlekschakelaars netjes verbonden zijn.
en dit is het dan geworden. Een nette, overzichtelijke meterkast met een extra groep voor bijvoorbeeld zonnepanelen.

twijfelt u aan uw groepenkast of deze wel volgens de NEN1010 of NEN3140 is geïnstalleerd? DNNK Keukenmontage gaat verder dan alleen maar het plaatsen van uw keuken. Ik controleer uw groepenkast, pas hem aan naar de nieuwe eisen van de nieuwe keuken. Controle van de groepenkast niet overbodig maar vereist om te zorgen dat de apparatuur in uw nieuwe keuken naar behoren functioneert.